نام و نام خانوادگی:

_

تلفن ایمیل اطلاعات بیشتر

دکتر نینگ ژانگ

مدرس دوره های آموزش زبان چینی دکتر نینگ ژانگ هستند. ایشان مدرک دکتری خود را از دانشگاه سان یات سن چین اخذ کرده اند و هم اکنون استادیار دانشگاه گوانگجو محسوب می شوند. ایشان به واسطه گواهینامه بین المللی آموزش زبان چینی که دارند در چندین کشور سابقه تدریس زبان چینی داشته اند و حتی به این خاطر، دکتر نینگ استاد مدعو دانشگاه واشینگتن در سیاتل ایالات متحده نیز هست.

از کشورهای که دکتر نینگ سابقه تدریس داشته می توان به تدریس در مراکز موسسه کنفوسیوس در سطح دانشگاه های دنیا مانند دانشگاه پادووای ایتالیا، دانشگاه اف ای ای پی سائوپائولوی برزیل اشاره کرد که به این رزومه باید تدریس در مرکز کنفوسیوس دانشگاه مازندران را نیز اضافه کرد.

دکتر نینگ به زبان های چینیِ ماندارین و کانتونی و انگلیسی مسلط اند و با زبان‌های پرتغالی، ویتنامی، و اندونزییایی آشنایی دارند و در حال حاضر در حال تقویت زبان فارسی خود جهت ارتباط بهتر با زبان آموزان مرکز کنفوسیوس دانشگاه مازندران است.

مشاهده همه ...